Artikler

Disse artikler fortæller om, hvordan jeg ser og oplever den verden som vi alle er en del af. De peger på problemstillinger og hvad du kan gøre for at forandre dine udfordringer til ressourcer.

 

Mentaltræning vejen til et bedre liv
Mentaltræning er et meget vigtigt redskab til at sikre, at de ønskede evner og færdigheder bliver en naturlig del af dig i fremtiden. I min coachpraksis bruger jeg mentaltræning, når der er behov for at styrke selvværdet og ændre på overbevisninger, vaner og adfærdsmønstre, som forhindrer dig i at opnå den mentale styrke, der skal bruges til at nå dine ønskede resultater. Læs mere..
Stresscoaching, fra stress til fuld af ressourcer
Når mennesker føler sig stressede, er det på tide at gøre noget modsatrettet. Det er det, vi kalder stresshåndtering.Mange mennesker bliver først bevidst om det, når ender det med en sygemelding, der lyder på kronisk stress. Sygetilmeldingen varer i gennemsnit 4 måneder for de 35.000 danskere, der er sygemeldt pga. stress, hver dag. I virkeligheden er sygefraværet på 2 til 12 måneder. Læs mere..
Samarbejde øger konkurrenceevnen
Virksomheder, der virkelig forstår at samarbejde meget bedre end deres konkurrenter på alle niveauer. De giver deres kunder og medarbejdere en oplevelse af at være, som en stor organisme, og vil derfor være utrolig tilpasningsdygtige og markedsorienterede. Dette vil øge deres konkurrenceevne udover det sædvanlige. Læs mere…