Personlig udvikling

Udvikling er livets måde at udvide sine muligheder for at udtrykke sig selv på. Det er selve meningen med vores liv. Mennesket har fået den personlige gave at kunne udvikle sig til, hvad som helst, som vores i boende natur kan udtrykke. En god ven af mig udtrykker sig således. " Alting går fra godt til dårligt helt af sig selv". Det der menes med det er at hvis du virkelig har arbejdet dig til en god kondition og du så stopper med træningen så vil du helt sikkert miste konditionen. Find selv en situation hvor du har været ude for denne effekt, jeg er helt sikker på at du oplevet det.

Mange mennesker oplever kaos

Kaos opstår, når vi mennesker gennem vores syn på livet, mister drivkraften til at være nysgerrige på livet og dets muligheder. Følelsen af kaos opstår også, når vi har jagtet lykken gennem anskaffelsen af ydre ting eller oplevelser, som du bare kan anskaffe dig. Kaos har til formål at aktivere dine indre ressourcer, så du begynder på en rejse ind i dig selv. Denne rejse, skaffer dig indsigter om dig selv, som vi helt i overensstemmelse med vores natur vil dele med verdenen, for at skabe en bedre verden. Her oplever vi, at vi må udvikle nye evner og færdigheder for at kunne udtrykke vores indsigter.

Denne rejse er essensen af formålet med personlig udvikling

Når vi opdager, at vi skal anskaffe os nogle nye evner og færdigheder, oplever vi, at vi har fået nogle udfordringer. Vi bliver opmærksomme på vores begrænsninger. Vi finder, at de historier eller paradigmer, vi lever efter ikke svarer til virkeligheden. Virkeligheden betyder her, det du faktisk oplever, og ikke din oplevede forståelse af det der skete. På dette tidspunkt opstår ønsket om skabe en personlig udvikling.

Hvordan skaber man personlig udvikling?

Det du gør er at lytte til dig selv, med andre ord du må blive bevidst om at der er noget der ikke fungere i dit liv på en tilfredsstillende måde. Dernæst føler man efter, med spørgsmålet, hvad er det jeg skal lære. Når svaret så står lysende på din indre skærm. Så skal du af gøre med dig selv, hvordan indsigten kan omsættes til læring. Du skal udvikle en handlingsplan som viser skridt for skridt, hvad du vil gøre for at nå dit mål. Nu er der kun træningen tilbage for at implementere og udvikle de nye vaner, evner, kompetencer. Det er essensen af personlig udvikling. Tit oplever mennesker, at de ikke kan få klarhed over, hvad der forhindre dem i at nå deres mål. Derfor går man til en terapeut, en coach, en mentaltræner for at få denne klarhed. Denne person hjælper dig til at skaffe klarhed, finde passionen, motivet og hensigten til at skabe den ønskede forandring. Disse personer kan hjælpe dig helt til døren. Succesen opstår kun hvis du handler og handler, forandre planen når nået ikke virker. Det er dig der skaber resultatet.

Personlig udvikling der flytter dig

Når jeg arbejder med min klient, holder jeg fokus på klientens intention og passion. Fordi her ligger energien, der skal skabe den personlige udvikling. Derudover arbejder jeg med klientens Identitets opfattelse for at sikre mig at vi arbejde i kerneidentiteten. Disse to elementer er meget vigtige ellers bliver personlig udvikling til en adfærd som minder om alle de andre måder vi tror vi kan blive lykkelige på.

Hvis der er områder i dit liv, hvor du ikke føler, at du slår til, så kan jeg hjælpe dig.

Jeg vil gerne kontaktes for et helt uforpligtende møde, hvor vi snakker om mine udfordringer.