Du skal turde være dig selv

Jeg tager dig i hånden og giver dig modet til at turde. Det kan være svært at være menneske. Jeg kan hjælpe dig i den rigtige retning, så du med fornyet styrke tør stå ved dig selv og kan sige: ”Jeg er sgu min egen.”

Står du foran vanskelige beslutninger og aner ikke dine levende råd? Så kontakt mig. Ingen er fuldkommen. Så at være fuldendt eller gøre noget fuldendt er ambitiøse mål, som vi bare kan øve os på at nå. Alle har brug for en base, som de kan bygge tilværelsen op om. De fleste er klare over, at de fysiske rammer skal være i orden, for at de har det godt og er trygge.

Kim hjælper dig, så det bliver trygt at være dig.

 
Sandheden om dårligt selvværd og stress hos ungdommen
Dette foredrag handler om betydningen af at vide, hvem vi er ellers kan vi ikke bygge et godt selvværd på det rigtige fundament. Når vi ikke ved hvem vi er har vi svært ved at sætte grænser og sige dem på en god måde. Derfor vælger vi tit at sige ja når vi burde have sagt nej. Det er en af de basale årsager til at vi får stress. Jeg fortæller om, hvordan vi kan træne os til at hvile i os selv og dermed styrke vores selvværd, vi taler om flow tilstande og hvordan vi bryde stress og meget mere. Kontakt mig for mere info og booking.
IdentitetsCoaching® er vejen til målet
IdentitetsCoaching® er skabt udfra observationer og erfaringer høstet gennem mange coachinger af mennesker. Selvværd og selvtillid er væsentlige grunde der ligger bag klienternes udtalelser. Et stabilt godt selvværd afhænger af klientens identitets oplevelse. IdentitetsCoaching® hjælper dig til at lære hvem du egentlig er medens vi arbejder med det du har valgt at arbejder med.
Lær mere om identitetsCoachingsforløb her.