Coaching - der får det bedste frem i dig

Sådan forløber et generelt coachingforløb fra start til slut.

1. Du ringer og vi aftaler et gratis og uforpligtende møde.

Coaching kræver tillid for at skabe succes. Derfor mødes jeg altid med mine kommende klienter for at finde ud af om vi har tillid til hinanden. Under mødet fortæller jeg lidt om mig selv og mit livssyn, så du får en fornemmelse for hvem jeg er og hvordan du kan forvente vores samarbejde kommer til at være. Vi snakker om dine udfordringer, så jeg kan rådgive dig om et forløb, hvis du har tillid til mig.

2. Vi laver en aftale, hvis den gensidige tillid er i orden.

Jeg fortæller dig, hvordan jeg ser, vi sammen kan løse dine udfordringer ud fra vores samtale. Jeg skitser en aftale for dig og som du kan tage stilling til. Vi snakker os til en fælles forståelse. Prisen og længden på aftalen. (antal sessioner)

3. Vi laver aftalen.

Her laver vi aftaler for de enkelte sessioner ud fra vores aftale. Og du får en opgave til vores første session. Alle live sessioner er på 1.5 time, telefon sessioner er på 45 min.

Jeg er uddannet professionel Coach og er medlem af ICF. Jeg arbejder med to hovedgrene af coaching løsningsorienteret coaching eller indsigt coaching Det er klientens udfordring for sessionen der bestemmer løsningsformen. Derudover vil klienten få mentaltræningsøvelser til at skabe og forankre de ønskede forandringer.

Jeg giver coaching og udvikler mennesker indenfor følgende områder:

Stress, selvværd, selvtillid, personlig gennemslagskraft, selvledelse, relationer

Stresscoaching - er et forløb som starter med krisehåndtering (lytning og lægebehandling), sparring, rådgivning (afstresning) og når klienten er klar så laver vi coaching (forebyggelse) - alt sker på klientens præmisser. Derfor har jeg udviklet flere vejledende forløb der passer til dit aktuelle behov.

IdentitetsCoaching® - er til personlig indsigt og udvikling gennem opfølgende handlinger som udvikler nye færdigheder og indsigter. Godt selvværd er et almindeligt tema som tages med i betraktning.

Løsningsfokuseret coaching - er til ledelse, løsning af gruppeproblematikker eller færdigheds udvikling