Workshops


Her ser I nogle eksempler på workshop jeg har lavet for virksomheder og uddannelsessteder. Alle mine workshops bliver udviklet for at løses specifikke udfordringer for organisationer, virksomheder og uddannelsessteder. Det er mit mål at de bliver praktiske så løsninger kan implementeres eller udvikles udfra workshoppen til gavn jer og jeres resultater.


Sådan forebygges stress
Stress er et stigende problem blandt mennesker og for virksomhederne. I 30 år har vi forsøgt at håndtere stress uden held. Vi må forstå stress udfra en helt anden vinkel end vi hidtil har gjort, hvis vi skal få kontrol med stresssituationen igen til gavn for samfundet, virksomhederne og det enkelte menneske. Denne workshop peger på den virkelige årsag til stress og hvordan vi forebygger den. Læs mere om indholdet i workshoppen: Sådan forebygger du stress her.
Mig og mit selvværd
handler om at forstå, hvad et godt selvværd betyder for vores evne til at leve vores liv, at være i kontakt med de dybeste aspekter af vores personlighed. Vi arbejderudfra positiv psykologis styrker og viser måder, hvordan I styrker selvværdet. Vi arbejder kropsproget og hvordan man giver et positivt Nej så vi siger ja til os selv. Læs mere om workshoppen: Mig og mit selvværd her.
Kommunikationen er dit ansvar
Vi arbejder med stress, kommunikation og samarbejde. Vi går i dybden med opfattelsen af stress, hvordan den påvirker os og hvordan vi italesætte det, vi oplever. I får forståelse for, hvorfor vi ikke altid forstår hinanden. Vi arbejder med, hvordan vi som team kan forbedre vores kommunikation, så vi bliver bedre til at forstå og blive forstået. Læs mere om workshoppen: Kommunikationen er dit ansvar her.

Jeg vil gerne kontaktes om en workshop