Stress foredrag

Stress har en meget større indflydelse på virksomheden og organisationerne end vi tror. Stress skaber overforbrug af humane ressourcer på mange områder. Stressede ledere kommunikere uklart og reagerer irationelt og voldsommere når forventninger ikke opfyldes.

Mange virksomheder og organisationer får ikke det udbytte de forventede, fordi medarbejdere, ledere og ledelsen er stressede. Det viser sig blandt andet ved at organisationen konkurrerer indbyrdes. Alle arbejder på deres egne mål uden hensyn til helhedens mål. Dette påvirker virksomhedens bundlinie.

Mine foredrag er altid tilpassede virksomhedens behov og aktuelle situation. Jeg ved hvad stress er og hvordan den påvirker virksomheden og dens ansatte. I oplever udfordringerne, der forhindrer jer i at opnå jeres mål. Gennem en konstruktiv samtale finder vi de vigtigste punkter som foredraget skal handle om. Nedenfor ser I foredrag som jeg har holdt, brug dem som inspiration til jeres samtale med mig.

Stress - en livsstilssygdom, der kan forebygges
Et inspirerende og motiverende indlæg, der viser, hvordan vi undgår at gå ned med stress. I får viden om de 5 årsager der giver stress. I får erfaringsbaseret værktøjer der forebygger stress. Vi bevidstgør symptomerne på stress? I får indblik i, hvad de personlige omkostninger kan være – på den korte bane og på den lange bane. Vi ser på de sammenhænge, der skaber stress i virksomheder.Der krydres med egne erfaringer på en humoristisk måde. Kontakt mig og hør mere om foredraget og fortæl mig om jeres udfordringer.
Ledelse, kommunikation og stress
Ledelsens måde at kommunikere på, skaber tit stress i organisationen. Endnu vigtigere ledelsen kommunikation virker som rollemodel for virksomhedens ansatte og det er måden den ansatte møder sine kunder på. Dette foredrag tager udgangspunkt i de problemstillinger som kommunikationen skaber når den er mangelfuld og stressende. Kontakt mig og hør mere om foredraget og fortæl mig om jeres udfordringer.
Konkurrencedygtige virksomheder er stressfrie
Virksomheder uden stress er gode til at kommunikere og samarbejde. Virksomheden agere som en helhed og det er uanset om vi taler med ejeren, direktøren eller en tilfældig valgt ansat på gulvet, såer er det den samme oplevelse virsomheden giver. Dette er et kendetegn for den gode arbejdsplads som tiltrække de rette ledere og ansatte. Virksomhedens ansatte er innovative og trives i deres job som giver dem mening. Læs mere om foredraget her.

 

Jeg vil gerne kontaktes om et stressforedrag