Kunder

Jeg har blandt andet løst opgaver for følgende:

  • JobindexA/S,
  • Paul Klinsey ApS,
  • PR Byg A/S,
  • Køhlert Management,
  • Nets A/S,
  • Vejen handelsskole,
  • Ventilen Roskilde

Nøglen til succes er samarbejde

“Nøglen til succes er samarbejde”

Kim Achen

Anbefalinger fra kunder

Stresscoaching

“Jeg har været heldig at have mulighed for at arbejde med Kim igennem et halvt års tid, hvor han coachede mig efter en livskrise.

Kim er som person meget behagelig, han har stor empati, indlevelsesevne og integritet. Som professionel coach har Kim kendskab til mange værktøjer indenfor NLP, kommunikation og selvledelse, som han forstår at benytte og lære fra sig.

Jeg har fået stort udbytte af at arbejde med Kim, og ser frem til at arbejde sammen med ham igen i fremtiden. Jeg har ingen reservationer ved at give Kim mine varmeste anbefalinger med på vejen i sit virke som personlig coach.”


Annette L. Ramos Legal Advisor at Nets Holding A/S March 16, 2011
Top qualities: Personable, Expert, High Integrity

Anbefalinger

Foredrag og gruppecoaching

“Vi vidste ikke, hvad det ville indebære med fællescoaching, eller hvordan de unge ville reagere på dette. Men man kan trygt sige, at det var en bragende succes. Kim holdt os alle fanget fra start til slut. Han havde en meget god kontakt med alle i salen, og alle følte det, som om han talte om eller til os. Da vi gik hjem, havde vi alle fået et nyt perspektiv på livet og et håb om at kunne ændre livet til det bedre.

Han havde nogle øvelser med, som var nemme at bruge, og som de unge har arbejdet med. Alt i alt vil vi takke Kim for en fantastisk aften og for de redskaber, han har udrustet de unge og de frivillige med, som vi kan benytte i vores videre arbejde.”


Maria Bårnes, Ventilen Roskilde - 2011

 

Lifecoaching

“Som coach er Kim god til at få én på sporet af, hvor man skal sætte ind for at komme videre. Hvad der skal fokuseres på, for at resultaterne i ens personlige udvikling. Kan kun anbefales!”


Ib Roslund -Press officer at European Parliament - GUE/NGL
17. april 2009: Ib var kunde hos Kim

Anbefalinger

IdentitetsCoaching®

“Jeg har lært Kim Achen at kende i hans rolle som coach og været vidne til en meget professionel og indlevende tilgang til denne. Kim evner at skabe tillid og ro, samtidig med at han evner at gå i dybden med fokuspersonens problemstillinger eller udfordringer. Derefter forfølger han målrettet og ihærdigt emnet til dets løsning.

Som menneske er Kim en meget livserfaren herre, der har mange kompetencer at trække på. Han er meget nysgerrig på livet, både nede på jorden og ”i de højere luftlag”, hvilket gør hans tanker om identitet (det være sig personligt, som team, som virksomhed og i samfundet) både spændende og brugbare. At han derudover har et positivt væsen med lune og humor, gør jo ikke sagen værre. Jeg kan anbefale at lære Kim nærmere at kende.”


Karsten Køhlert, Køhlert Management 2010

 

IdentitetsCoaching®

“Jeg kan stærkt anbefale, at man vælger Kim som sin personlige coach/vejleder, hvis man gerne vil hjælpes til at finde sin vej - uanset om det er i forbindelse med karrierevalg eller en en form for personlig krise, stor som lille. Kim har stor integritet, hvilket er kendetegnet ved, at han har fødderne på jorden, ikke vil pådutte dig sine ideer, men altid vil tage udgangspunkt i dig.”


Anne Møller - Global Documentation Co-ordinator at Teledyne RESON
hired Kim as a Personlig coach in 2007

Anbefalinger

Sparringspartner

Jeg har kendt Kim Achen i omkring 4 år - først som medkursist på to NLP forløb og efterfølgende som sparringpartner. Vi arbejder begge som coaches, men med forskellige indfaldsvinkler. Jeg kender Kim som et seriøst og engageret menneske.


Inge Madsen, - coach, foredragsholder og forfatter primært arbejdsområde forebyggelse af stress, 17. marts 2010:
Inge var hos en anden virksomhed, da jeg arbejdede med Kim hos Complementum ApS

 

Netværk og sparring

Jeg lærte Kim at kende på Dansk Netværk og alene hans livserfaring gør at man har lyst til at bruge ham som coach. Han inspirerer mennesker, så man har lyst til at udforske og forstå sig selv. Jeg kan kun varmt anbefale Kim.


Sanne Hvilsom - JOBSØGENDE udviklingskonsulent 21. oktober 2013
Sanne var hos en anden virksomhed, da jeg arbejdede med Kim hos Complementum ApS

Anbefalinger

NLP Coaching

Kim er en generøs og nysgerrig natur, - der skaber tillid og rum til at holde fokus på de vigtige elementer. Det har været en fornøjelse at have en udfordrende dialog - og være "offer" for hans nysgerrighed.....


Peter Snedker - Projektleder hos Geodatastyrelsen27. april 2009:
Peter var hos en anden virksomhed, da jeg arbejdede med Kim hos Complementum ApS

 

NLP Coaching

Kim er rolig og afbalanceret og har en meget naturlig og professionel tilgang til tingene. Han guider stille og roligt én til de simple løsninger, der ligger lige for og er helt naturlige at træde. Og så bakker han én op i hvor let og rigtigt, der er at gøre lige netop dét, der er rigtigt for dig! Hermed mine varmeste anbefalinger til Kim.


Mette Odgaard Olsson - Communication manager at Aarhus University Hospital16. april 2009:
Mette Odgaard var hos en anden virksomhed, da jeg arbejdede med Kim hos Complementum ApS