Kims historie

Complementums ejer Kim Achen har arbejdet med personlig udvikling siden 1981. I teori og i praksis.

Lige så længe jeg kan huske, har jeg studeret den menneskelige natur og psyke. Jeg vil gerne forstå, hvordan krop, sind og ånd spiller sammen. Og hvad jeg kan gøre i praksis for at få dem til at spille endnu bedre sammen.

Teori

Jeg er uddannet NLP Master Practitioner (hos NLP-basen) og professionel og certificeret coach (hos Axept). Jeg er medlem af ICF Nordic (International Coach Federation) og arbejder på at blive certificeret under ICF. Derudover har jeg uddannet mig licenseret HeartMath provider.

I mange år har jeg arbejdet med personlig udvikling i Rosenkors-Ordenen A.M.O.R.C., hvis udgangspunkt er det hele menneske.

Praksis

Overalt hvor jeg kommer, suger jeg ny viden og kunnen til mig og stykker det sammen med tidligere lærdom. Med et holistisk menneske- og livssyn ser jeg helheder og sammenhænge. Sammen med min skarpe iagttagelsesevne er jeg hurtig til at danne mig et overblik. Som visionær person er jeg god til at spotte muligheder og løsninger. Indvendinger og modstand ser jeg ikke som hindringer, blot skærpende omstændigheder, der skaber nye muligheder.

Ud over intuitionen gør jeg stor brug af empati og min indsigt i mange af livets forhold, ikke mindst i samværet og arbejdet med andre mennesker.

Dyrekøbte erfaringer

Introvert, Genert, Dårligt selvværd, Misbrugsramt, Skilsmisseramt, Fyringsramt, Stressramt, Kræft (hele min mors familie incl. min lillesøster er døde af denne sydom). Alle disse erfaringer bruger jeg aktivt når jeg hjælper mennesker til at få det liv de ønsker.

Andre mener

Jeg har fået følgende beskrivelser fra mine kunder:

  • Nærværende. Vi kan mærke dit nærvær….<
  • Observerende, skarp iagttager
  • Visionær, Holistisk
  • Integritet, fordomsfri
  • Intuitiv, Empatisk, indsigtsfuld
  • Indlevende tilgang til rollen som coach
  • Videbegærlig, Fokuseret, dybdegående, Målrettet og ihærdig